svd a&k/możliwość zamiany na AK

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

svd a&k/możliwość zamiany na AK

Postprzez Zenon » 20 paź 2011, o 01:09

Siemano, sprawa wygląda tak, chciałbym sprzedać swoją snajpę. SVD od firmy A&K. byłem z niej bardzo zadowolony, jest celna i fajnie mi się z niej strzelało.

Lufa systema, długa, jak ktoś bedzie zainteresowany to zmierzę, ale około 500mm ma na bank.
Guma systema

Hop up reguluje się elegancko, jest szczelny, mam kluczyk do regulacji

Sprężyna guarder, oporowo już zbita

Tłok g&h, ten tłok ma wytrzymywać springa do 700fps, tak pisało na stronie g&h, chętnie to przetestuje jak ktoś ma mocną sprężynę pożyczyć na kilka chwil

Cylinder i głowica cylindra i część zamga gdzie to wszystko siedzi, nówka sztuka, mam jeszcze drugą do wglądu żeby nie było;) na nowej strzeliłem moze ze 40 razy.

Luneta to chińska kopia pso, taka jak na tajwangunie jest. z podświetleniem, potrzebna nowa batka, moge wymienic. luneta po odłączeniu modułu podświetlającego pasuje także bez problemu do AK!

Magazynek to hi cap przerobiony na 13 kulkowca, 3 kulki zawsze muszą zostać, bo inaczej to dysza je będzie rozwalać w komorze hu, osobiście odliczałem ilość strzałów. i mi to nie przeszkadzało

Giwera ma na sobie zrobione ghillie które ją świetnie maskuje, ale chętnie je sobie zostawie;)
dodatkowo mam do niego zawieszenie od ostrego svd

rączke przeładowania przerobiłem, tzn zamontowałem na ten bolec tłumik płomienia od Mki, dzięki temu przeładowuje się bardzo wygodnie.

jeden i głowny minus to to że ktoś podpieprzył mi poduszkę policzkową jak byliśmy jakis czas temu na tych działkach w Wildze, nie było opcji żeby sama się odczepiła bo ją przerabiałem....

Chciałbym za nie 600zł do negocjacji, albo zamienie to za jakiegoś fajnego DŁUGIEGO kałacha, Możliwość obejrzenia w warszawie i okolicach

fotosy

http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 11715.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 11716.jpg/

sory za jakość, mam kiepski aparat w telefonie
Pissing Squirrel B-23 Zenon
Obrazek
Zenon

Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam