Ilustrowany Podręcznik Strzelca Wyborowego

Książki, artykuły, linki do ciekawych tekstów poświęconych wojskowości itp., dyskusje na temat.

Ilustrowany Podręcznik Strzelca Wyborowego

Postprzez Python » 8 kwi 2010, o 13:54

Doszedł do mnie dziś.

Jestem mile zaskoczony.

Książka nie jest może podręcznikiem takim jak podręcznik US ARMY czy MARINES - ale jest bardzo fajną przekrojową książką o róznych aspektach "snajperstwa".

Najmniejszy nacisk jest położony na samą technikę strzelania, ale dla airsoftowców to chyba mały problem :-)

Cena ok. 40 zł w merlinie.
Python
.

White Cross: FCS
Na starym Warriorze od: 2005

Re: Ilustrowany Podręcznik Strzelca Wyborowego

Postprzez małpetti » 5 maja 2010, o 17:14

kupiłem,przeczytałem i bez rewelacji - dobrze, że dużo nie wydałem, bo bym żałował. Jedak trzeba przyznać, że jest mnóstwo bardzo ciekawych zdjęć.
Obrazek
małpetti

White Cross: STALKERS
Na starym Warriorze od: 0

Postprzez Maciuś » 2 cze 2010, o 07:29

małpetti napisał(a): Jedak trzeba przyznać, że jest mnóstwo bardzo ciekawych zdjęć.

Zgadzam sie w 100%. Zdjecia ratują tę pozycję. Tekst to ogólnikowe blablabla, ale jak to sam autor kilka razy wspomina :Ta książka, nie ma być podręcznikiem dla terrorysty.
Maciuś

White Cross: 6th
Na starym Warriorze od: 2008

Postprzez zwrotzaczepny » 4 lis 2024, o 12:12

Ilustrowany Podręcznik Strzelca Wyborowego to interesująca pozycja, która oferuje szeroki przegląd różnych aspektów snajperstwa, mimo że nie jest to klasyczny podręcznik wojskowy. Zawiera wiele przydatnych informacji, które mogą być szczególnie cenne dla entuzjastów airsoftu, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę na temat technik strzeleckich i taktyki. Książka kosztuje około 40 zł i można ją znaleźć w sklepach internetowych, takich jak Merlin.
Dla osób zainteresowanych tematem strzelectwa, warto również zwrócić uwagę na różnice między treningiem z replikami airsoftowymi a rzeczywistym strzelaniem z broni palnej. Repliki ASG mogą być używane jako narzędzie do nauki podstawowych umiejętności strzeleckich, jednak nie zastąpią one pełnowartościowego treningu z bronią. Wiele osób z doświadczeniem w airsofcie odnosi sukcesy w strzelectwie sportowym, co pokazuje, że odpowiednie podejście do treningu może przynieść wymierne korzyści. Jeśli masz pytania dotyczące książki lub tematyki strzelectwa, chętnie odpowiem!

White Cross: moja
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Literatura