Moderator: Sushi
Zdajemy sobie sprawę, że plany wyburzenia były już znane podczas, gdy podpisywaliśmy umowę z miastem na wynajem naszej siedziby, bo przecież takie rzeczy załatwia się miesiącami.
Victor napisał(a): Rfada która powinna wspierać finansowo działalność kulturalną Pardoxu.
moron napisał(a):Knajpy jako knajpy nie powinna wspierac, ale knajpy jako biblioteke i miejsce spotkan kulturalnych jak najbardziej...
moron napisał(a):Knajpy jako knajpy nie powinna wspierac, ale knajpy jako biblioteke i miejsce spotkan kulturalnych jak najbardziej...
Python napisał(a):- więzienia
- izby wytrzeźwień
- szpitale odwykowe
- leczenie chorób wenerycznych
- stypendia
- szkoły dla dzieci
Dalej napisał(a)::-)
żartowałem, buzi buzi
Mider napisał(a):Dalej, co ty bierzesz?
Pit to tylko ułamek sumy jaką państwo mi kradnie.Victor napisał(a):A czy wiecie na co idą wasze podatki(PIT)
Dalej napisał(a):Pit to tylko ułamek sumy jaką państwo mi kradnie.Victor napisał(a):A czy wiecie na co idą wasze podatki(PIT)
Tato napisał(a):"modżajto-dla-mojej-świni"
Sushi napisał(a):jak zwykle Daleju przemycasz demagogię :/
Dalej napisał(a):Sushi napisał(a):jak zwykle Daleju przemycasz demagogię :/
Nie, jak zwykle przemycam szeroką perspektywę i logikę.
Dalej napisał(a):
A całe to "promowanie sztuki" to jedna wielka bzdura, manipulacja i przekręt.
Jako człowiek ze "sztukom" związany, wiem doskonale o czym mówię.
Tato napisał(a):Bo inaczej nasze dzieci będa skazane na pójście z kumplami do klubu gdzie lans jest na drogie ciuchy, na "modżajto-dla-mojej-świni" i na ściąganie kreski w kiblu.
Dalej napisał(a):Victor napisał(a): Rfada która powinna wspierać finansowo działalność kulturalną Pardoxu.
A to czemu? Dlaczego mają na to iść moje podatki? Jeśli klub jest popularny to sam na siebie zarobi.
Blacha napisał(a):Daleju Twoje teorię są tak samo utopijne jak i teorie komunizmu
nie bedą wszyscy równi i nie wszystkie lokale bedą równe
jak już któryś ma być uprzywilejowany (a któryś będzie na bank - jesli sądzisz inaczej to odstaw teorie Marksa) to wolę żeby był ten niż dyska gdzie się diluje procha i pierze sałatę.
Tato napisał(a):Ja pierdziu, a ty Dalej to dostałeś od Boga misję Obalania Rzekomych Misji Kulturotwórczych Knajp Wszelakich Prowadzących Wyszynk czy jak? Czepnąłeś sie tego Paradoxu jak rzep psiego chwosta.
Ja nie twierdzę, że Paradox to Kultura przez duże K, ale dalibóg, wystraczy tam wpaść i zobaczyć, że oby więcej takich miejsc. Ludzie o jakichś takich inteligentnych twarzach, zjarani na jakieś hobby, grają w gry, czytają (znaczy nie analfabeci), popijają w spokoju piwko i herbatę. Mało kto pije cos wysokoprocentowego, zmulonego opoja nie znajdziesz ze świeczką... Jak są miejsca które promują poztywny lans na kreatywność, oczytanie, hobby, nawet jeżeli to hobby jest niszowe i sporowadza się do fascynacji smokami, elfami czy plastikowymi karabinami na kulki, to należy je promować. Bo inaczej nasze dzieci będa skazane na pójście z kumplami do klubu gdzie lans jest na drogie ciuchy, na "modżajto-dla-mojej-świni" i na ściąganie kreski w kiblu.
lonek napisał(a):Jak wygląda inteligentna twarz? Opisz ją proszę.
Co do tekstu pogrubionego- wybacz, ale jak nie zauważasz lansu i powiększenia penisa w ASG to znaczy, że już pomiędzy udami sterczy coś wielkości ziarnka groszku ;) Ale jak dla mnie to jest straszne, że w klubach jest selekcja i nie wpuszczają takich Tatów i innych drecholi, na pewno Tato rozkręciłby taką imprezę i uwodził wszystkie najlepsze laski na parkiecie, magią swego ciała :D
Dobrze, że przed snem się mogę pośmiać i przynajmniej mam nadzieje, że są tu jeszcze ludzie w miarę normalni...
Pozdrawiam
Powrót do Imprezy integracyjne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości