nie chcę śmiecić po forum, dlatego piszę tutaj. Od razu powiem, że staram się po prostu zareklamować darmową stronę, szerząc pewnego rodzaju inicjatywę, więc jeżeli uważacie to za niewłaściwe, już możecie skasować temat. Jeżeli jednak jesteście zainteresowani zapraszam do zapoznania się z tym, co mam do przekazania :]
Nazywam się Kajetan Chmieliński i od jakiegoś czasu (półtorej roku?) prowadzę portal survivalist.pl
Strona ma charakter całkowicie niekomercyjny, nie ma na niej żadnych reklam i nie czerpię z niej absolutnie żadnego zysku, poza informacjami, które tam się zbierają.
Dostęp do niej mają wszyscy, a zarejestrowani użytkownicy posiadają profil, z poziomu którego w stanie są dodawać własne wpisy - recenzje, relacje, doświadczenia, bądź opinie oraz komentować już dodane.
Celem działalności jest tworzenie przejrzystej bazy wiedzy, nie tylko w zakresie sztuki przetrwania, ale jednocześnie zawierającej ciekawe miejsca, które warto odwiedzić oraz typowo turystyczne zagadnienia. Jeżeli znajdą się chętni, nie będzie problemu z poruszeniem tematów nieco bardziej militarnych, wszak survival, a raczej jego elementy wykorzystuje się w wielu dziedzinach życia.
Zachęcam do odwiedzenia portalu, może nawet aktywnego współtworzenia go :]
Pozdrawiam
Kajetan Chmieliński
Przeniosłem do Szkoleń, gdzie najwięcej osób może skorzystać.