Szerszen01 napisał(a):Witam,
jestem z ciechanowskiej grupy Wilki Mroku. W ten weekend będę w Warszawie, chciałbym wpaść na strzelankę. Posiadam polski mundur, niestety bez zimowego maskowania. Do której strony mam dołączyć? związek - polskie mundury, ale z maskowaniem, czy imperium- mundury usa, angielskie i francuskie?
Będę jechał od strony Warszawy pewnie, na nawigacji dojadę do Radiówka (zjadę z drogi nr 17). Gdzie dalej mam jechać? Widziałem zdjęcia wstawiane w tym wątku, jednak wolałbym wcześniej upewnić się jak dokładnie dojechać na strzelankę/parking/miejsce zbiórki, niż potem nad ranem wracać do domu z uwagi na to, iż się zgubiłem :)
pozdrawiam
c4mper napisał(a):Dojazd utrudniony ale nie beznadziejny, stare zamarznięte i miejscami wysokie koleiny aż do wejścia na teren. Świeżego śniegu mało. Najgorzej chyba na wjeździe z asfaltu i dalej miejscami niskie pojazdy mogą się nieco podwiesić. Zalecam zabrać awaryjnie łopaty (nawet szpadel) i ewentualne linki do pomocy, rozważna jazda zapewni sukces.
c4mper napisał(a):Dojazd utrudniony ale nie beznadziejny, stare zamarznięte i miejscami wysokie koleiny aż do wejścia na teren. Świeżego śniegu mało. Najgorzej chyba na wjeździe z asfaltu i dalej miejscami niskie pojazdy mogą się nieco podwiesić. Zalecam zabrać awaryjnie łopaty (nawet szpadel) i ewentualne linki do pomocy, rozważna jazda zapewni sukces.
Ogniomistrz napisał(a):Tak, Ja idę na Radiówek na piechotę...
Mysiek napisał(a):Ja nadal niezmotoryzowany ale czekam na deklaracje Gallain'a, z nim bym się wybrał, chyba że posiada ktoś jeszcze wolne miejsce i będzie mijał Ursynów lub mokotów. Oczywiście uczestniczę w kosztach, podaje namiar na siebie tel kom 516 392 735, ponieważ od 20 do 6 rano jestem w robocie więc dzwonić można całą noc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości