Rożnicę ograniczyłoby, respy czasowe ze strony, która ma bliżej, bo instant " na krótko" daje zdecydowaną przewagę wyliczyłem, że na gracza to około 800 metrów różnicy na rozgrywkę. Sporo. Wg. mnie praktycznie przeważa szalę zwycięstwa. Nie mówiąc o kwestii dojazdu pojazdu, odsłonięcia terenu i czasu przygotowania zasadzki. Dla mnie to dobrze bo będę po mniej licznej stronie i będę miał bliżejSchwarz napisał(a): Poza tym już spełnia swoje zadanie, bo jesteś pierwszym, który zaczął kombinować jak tą przewagę zniwelować.
Sevi napisał(a):Ważne info - na rondzie w Kołbieli potrafi się ładnie przytkać i na pewno będzie korek w piątkowe popołudnie. W sobotni poranek powinno być spokojnie, ale 10-15 minut bym dodał na wszelki wypadek. Trasa przez Kołbiel, od Zakrętu - zajmuje niecałą godzinkę jak nie ma korka na rondzie.
Tress Neskey napisał(a):A czy ktoś mógłby podrzucić jakieś dokładniejsze namiary jak tam dojechać np. adres tej miejscówki lub współrzędne gps?
JaQbek napisał(a):Nie doczytałem ale czy obowiązuje zasada z CNNa że tylko osoby w hełmach mogą wsiadać do pojazdów ?
Mamut napisał(a):Jak jest ze strzelaniem do załogi pojazdu? Można? A jeśli tak, to co się dzieje z postrzelonym delikwentem?
Schwarz napisał(a):Mamut napisał(a):Jak jest ze strzelaniem do załogi pojazdu? Można? A jeśli tak, to co się dzieje z postrzelonym delikwentem?
Można strzelać do desantu. Postrzelony delikwent albo się opatruje (bądź opatruje go medyk) i wraca do gry, bądź siada grzecznie na pupie, oznacza się szmatką trupa i czeka aż pojazd się zatrzyma, wtedy maszeruje na respa.
Schwarz napisał(a):JaQbek napisał(a):Nie doczytałem ale czy obowiązuje zasada z CNNa że tylko osoby w hełmach mogą wsiadać do pojazdów ?
Głównie chodzi o SKOTA, jak rozumiem, bo w samochodach to się głowy za bardzo nie uszkodzi. Tak, weźcie hełmy o ile macie, jeżeli nie to w Skocie są hełmofony.
hagar73 napisał(a):tak. Dopóki się nie skończy
Rozpryskowych też?Schwarz napisał(a):Nie wrzucamy granatów do pojazdów!
goren napisał(a):Rozpryskowych też?Schwarz napisał(a):Nie wrzucamy granatów do pojazdów!
Yeneth napisał(a):goren napisał(a):Rozpryskowych też?Schwarz napisał(a):Nie wrzucamy granatów do pojazdów!
Też... kwestia bezpieczeństwa.
GRZYBU napisał(a):Wieści z frontu "Red Alert" - 150l grochówki już się gotuje na jutro![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości