Moses napisał(a):Schwarz napisał(a):Jeżeli ta różnica nie zacznie się niwelować, to będę jako pierwszy prosił o zmianę zasad z medykami na korzyść atakujących. quote]
A ja będę apelował o zmianę terminu :D
Mivec napisał(a):Odnośnie tematu, moim zdaniem nie powinniśmy przekładać terminu.
Schwarz napisał(a):Mivec napisał(a):Odnośnie tematu, moim zdaniem nie powinniśmy przekładać terminu.
Też bym nie przenosił terminu. Najwyżej wcześniej skończymy.
Schwarz napisał(a):OT
Czerwień jest zarezerwowana dla moderatorów, adminów na większości forum w sieci. Trzymajmy się tej zasady, bo niedługo każdy będzie chciał coś 'podkreślać' w ten sposób.
Schwarz napisał(a):Goorock, a co proponujesz w zamian? Myślę, że jak nie dojedzie wystarczająca ilośc osób, to rozegramy coś prostszego na tych eksperymentalnych zasadach i wcześniej skończymy. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie się upierał, aby grać za wszelką cenę ten scenariusz. Możemy go rozegrać kiedy indziej, ale niech to się wyjaśni na miejscu, kiedy będzie wiadomo ile osób dojechało. Mnie osobiście bardziej od ubicia Castro interesuje gra z medykami.
Dalej napisał(a):Chyba tak.
Edit:
W związku z podziałem mundurowym, co z zimowymi kamuflażami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości