Merq napisał(a):ZDYCHAJCIE PIEPRZENI CHRZEŚCIJANIE!
Allah Akbar!
- żenujące i niepotrzebneZDYCHAJCIE PIEPRZENI CHRZEŚCIJANIE!
Allah Akbar!
Swierzy napisał(a):Merq napisał(a):ZDYCHAJCIE PIEPRZENI CHRZEŚCIJANIE!
Allah Akbar!
Ręce opadają...
tomek159 napisał(a):Dzięki wszystkim za świetną zabawę.
Mam nadzieję, że grochówa smakowała, i sory, że was zostawiłem samurajem
/kilka zdjęć od ekipy CRM
https://picasaweb.google.com/1117518521 ... directlink
Wokash napisał(a):Nie dążę do flame... ale dla mnie akcja z dywersantami na jebance w tym stylu jest zawsze krzywa... zwłaszcza jak strony ustalą, że akcja jest krzywa... a że ktoś kto ją przeprowadził się nie dopytał...ignorantia iuris nocet...
Swierzy napisał(a):Merq napisał(a):ZDYCHAJCIE PIEPRZENI CHRZEŚCIJANIE!
Allah Akbar!
Ręce opadają...
Merq napisał(a):Common! Nie było moją intencją to co myślisz. Nie dodałem cudzysłowu ale nie przesadzaj...
JEŻELI CZYJEŚ POGLĄDY URAZIŁEM TO PRZEPRASZAM ALE WYDAWAŁO MI SIĘ ŻE PRZERYSOWANIE JEST WIDOCZNE...
Bernard napisał(a):I to co zobaczyłem na końcu- jaki jest formalny zasięg granatu? Bo jeśli pięć metrów, to widziałem graczy, którzy pomimo eksplozji bliższej niż 5m dalej grali jak gdyby nigdy nic. Nie, żebym sugerował, że to termosowanie, może po prostu brak decyzji co do pola rażenia granatów.
Moses napisał(a): Po tej grze doszliśmy do wniosku że będziemy do osób tak postępujących po prostu strzelać.
Kror napisał(a):Czuję się wywołany do tablicy
Kror napisał(a):1) Jeśli ktoś jest trupem...
Kror napisał(a):2) Podchodząc do
Kror napisał(a):3) Deklaracja
Kror napisał(a):4) Dostaliście z klamki, czyli poniżej 300fps z 0,20. To że w głowę. Taki sport.
Wokash napisał(a):Świerzy co się przejmujesz... gościu wszędzie widzi termosów... bo przeca jak widzi to znaczy, że trafił... to jest zdaje się morderczy wzrok...
Wokash napisał(a):Do tego żywi nienawiść do ludzi, którzy pozwalają mu mieć własne poglądy...
Wokash napisał(a):Powiem tak... nawet zakładając, a może zwłaszcza przyjmując, że jesteś Muzułmaninem... taka wypowiedź była bardzo niestosowna... jeśli zaś nie jesteś to powiedz mi czemu miało służyć obrażanie dwóch największych religii monoteistycznych na forum hobbistów ASG?
Ale dziękuję za przeprosiny.
Wokash napisał(a):nie ma co się przejmować... po prostu wystarczy nie czuć z nim jedności cywilizacyjnej... albo gatunkowej...
Wokash napisał(a):Drogi Marqu... czy może starałeś się wyjaśnić sytuację na miejscu albo na odprawie... bo u nas chłopaki większość rzeczy wyjaśniali na bieżąco albo wzywali orga...
doszman napisał(a):PYTANIE NR 1: Czy siedząc w Skocie po oberwaniu, mając bandaże powinienem od razu spadać do fortu?
Piszesz ze miałeś założone bandaże, czyli liczba mnoga,jak rozumiem dwa. Jeśli tak było to powinieneś zejść do respa w forcie . Jeśli natomiast miałeś jeden bandaż to po 5 min mogłeś KILING
Cezar napisał(a): A teraz przeczytaj jeszcze raz post Lolo bo jest ładny i ma dużo mądrości w sobie![]()
Lolo napisał(a):Cezar napisał(a): A teraz przeczytaj jeszcze raz post Lolo bo jest ładny i ma dużo mądrości w sobie![]()
W życiu cholera jasna nikt mi jeszcze nie powiedział, że jestem ładny i mam mądrość w sobie. Cezar, Ty naprawdę chcesz wywołać flajma na 12 stron!
Cezar napisał(a): Możesz sobie teraz w podpisie dodać "jestem ładny i mam mądrość w sobie"
Lolo napisał(a):Fen, a jakiegos linka do tych fot można prosić, bo w fotach nic nie ma, a przynajmniej ja nie widzę...
Fenrir napisał(a):Odrębne podziękowania za biforek - dla tych co byli![]()
![]()
Merq napisał(a):Wokash napisał(a):Świerzy co się przejmujesz... gościu wszędzie widzi termosów... bo przeca jak widzi to znaczy, że trafił... to jest zdaje się morderczy wzrok...
Jak widzisz w postach poniżej moja opinia nie była odosobniona. Wszyscy doskonale wiemy że to od dawna znany i pewnie nierozwiązywalny problem (choć ukryci obserwatorzy i bany na następną imprezę pewnie by pomogły).
Co do morderczego wzroku - jeżeli pruję do grupy gości na full auto z 25-30 metrów ze skota zasłonięty płytami i jeden z nich podnosi łapę do góry i odchodzi a stojący metr od niego przebiegają przez niewielkie krzaki gdy ja do nich cały czas tłukę po czym znikają za drzewami to według mnie (call me paranoik) coś tu jest nie tak...
Merq napisał(a):Wokash napisał(a):Do tego żywi nienawiść do ludzi, którzy pozwalają mu mieć własne poglądy...Wokash napisał(a):Powiem tak... nawet zakładając, a może zwłaszcza przyjmując, że jesteś Muzułmaninem... taka wypowiedź była bardzo niestosowna... jeśli zaś nie jesteś to powiedz mi czemu miało służyć obrażanie dwóch największych religii monoteistycznych na forum hobbistów ASG?
Ale dziękuję za przeprosiny.
Jeszcze raz powtarzam TO BYŁ ŻART - jak widać głupi i niestosowny za co raz jeszcze Wszystkich PRZEPRASZAM. Prywatnie dodam, iż jako osoba nie identyfikująca się z żadną religią, mam dość swobodny stosunek do tychże, a jakimikolwiek formami ksenofobi wręcz gardzę. Okrzyk ten wydawany przeze mnie czasami na strzelankach gdy akurat mam Kałacha w ręku bywa zabawny i jestem nieco zdziwiony, że nie dostrzegacie absurdalności jego brzmienia...
tak czy inaczej mój błąd i proszę o wybaczenie.
Merq napisał(a):Wokash napisał(a):Drogi Marqu... czy może starałeś się wyjaśnić sytuację na miejscu albo na odprawie... bo u nas chłopaki większość rzeczy wyjaśniali na bieżąco albo wzywali orga...
Na bieżąco to raczej chyba nie było jak. A na zakończeniu, abstrahując od rozkosznej atmosfery i zmęczenia, nie widziałem powodu by to akurat tam roztrząsać, myślałem że forum to dobre miejsce do wymiany opinii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości