Tak było potwierdzam:) ale inaczej być nie mogło, jeśli graliśmy w ok. setkę coś co zazwyczaj jest przewidziane na ok. 20-30osób:)Szkoda, że większość musiała zmyć się wcześniej. Po New Hope zrobiliśmy kilka bitew w stylu "obrona ambasady ". I tutaj powiem, że takiej zadymy to nie widziałem od czasu Tet-a. Pozdro dla wszystkich hamburgerowych obrońców ambasady.
Pewnie tak samo:) http://nadarzyn.tv/pl/index.html ale chyba jeszcze nie zmutowali materiału, (pewnei będzie po święcie)Filmik na Nadarzyn TV ? Jak się strona nazywa ?
aigor1 napisał(a): Na przyszłość proszę więcej huku i dymu w kolorze blue.
nozyk-wawa napisał(a):Shwarzcowych
Schwarz napisał(a):nozyk-wawa napisał(a):Shwarzcowych
Gawonowych, on produkował ;))
Słyszałem że coś ci hukneło koło ucha jak kolejny lont podpalałeś :] Heheheh, miodek się z uszka odkleił? ;)
Schwarz napisał(a):nozyk-wawa napisał(a):Shwarzcowych
Słyszałem że coś ci hukneło koło ucha jak kolejny lont podpalałeś :] Heheheh, miodek się z uszka odkleił? ;)
rocker_wawa napisał(a):Schwarz napisał(a):nozyk-wawa napisał(a):Shwarzcowych
Będąc nad nim i kładąc ogień zaporowy na złych ludzi biegnących od strony Guantanamo - to tak - po pierwszym wystrzale gdzie opóźnienie okazało się ponad 20 s. wystrzał prawie zerwał naszemu spaerowi maskę z twarzy :D na szczęście ja i drugi pozostały przy życiu saper byliśmy gotowi z poświęceniem życia ruszyć na odsiecz naszemu koledze.
Tak więc i tak daliśmy radę :D
Saperzy górą :D
tak już w zupełnym OT :] kupię sobie szarfę i naszyję umiejętność sapera ;P
rocker_wawa napisał(a):Doniosłem ładunek pod samo Guantanamo ???? Doniosłem.
A że zaliczyłem w tym czasie kilka fragów to już inna sprawa :D
Swoją drogą jak złaziłem już z pola po pozostawieniu ładunku wybuchowego pod samym wejściem do wrogiej bazy i krzyk Flyingkata - "Noźyk - gdzie ty jesteś......"
;D to było piękne :DDDDDDDD
Ale udało się i zdążyłem na samo rypnięcie :DDDD
Schwarz napisał(a):Da się zrobić... ;)
rocker_wawa napisał(a):Acha i spraw sobie normalne gogle bo w żółtych kolorów nie rozpoznajesz ;P
nozyk-wawa napisał(a):rocker_wawa napisał(a):Acha i spraw sobie normalne gogle bo w żółtych kolorów nie rozpoznajesz ;P
Szkoda, że to nie Ty byłeś pod ostrzałem i nie biegałeś jak "kot z pęcherzem"(bez urazy Kocie) między "działami", wtedy moglibyśmy pogadać o rozpoznawaniu kolorów, zwłaszcza, że zawiniątko było w chuście flacktarn, co idealnie z mojego położenia(przyłbica ograniczała pole widzenia) stapiało się z poszyciem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości