Moderator: Pi White
c4mper napisał(a):mam wolny net w gównianym orange ;-( , wracając do tematu warto jednak coś zagrać...tego 13stego...
wilkosz napisał(a):bedzie ktos mial kulki na sprzedanie 0.25 ??
korzenny napisał(a):A ja trochę późno ale zaproponuję Radiówek, byłoby nas z 10 osób minimum...
Jachos napisał(a):Korzenny, sam chętnie bym wpadł do was na Radiówek, ale... mam ok 70 km na Radiówek i samemu nie chcę mi się grzać bryki. Dlatego N2.
P.S Naprawiłeś SAW-a po Hurtgenie? :D
lordofhell napisał(a):"Oooo patrzcie goo, na ryby przyjechał i strzela do nas..."
Jachos napisał(a): A ja z utęsknieniem czekam na śnieg, bo nie ma nic bardziej fazowniczego niż strzelanie się zza śnieżnych murów, bałwanów, zasp, zaspek itp białych elementów :D
JaQbek napisał:
- Jest tam ?
- Ja wiem ? EJ !! PRZYJDZIESZ DO NAS CZY MY MAMY DO CIEBIE !?!?!
- CHODŹCIE DO MNIE !!!
- Dobra, siedzi tam, wiemy gdzie jest, czym się przejmować :)
10 min. później
- Patrz ! Zwiewa !
- Ha ! Wygraliśmy ! Wzięliśmy go na cierpliwość :D
Za 2 min. wrócił z kolegami :D
korzenny napisał(a):Już teraz moge zapowiedzieć wstępnie, że są plany zrobienia większej strzelanki na Radiówku za tydzień w niedzielę...
Suchy napisał(a):korzenny napisał(a):Już teraz moge zapowiedzieć wstępnie, że są plany zrobienia większej strzelanki na Radiówku za tydzień w niedzielę...
Co, jak o co kaman???
Suchy napisał(a):I zostaniesz śnieżnym wilkiem? I zajebisty avart masz.
Ja również dziękuje za strzelankę. Tylko, że ja kilka kwasów zauważyłem, niestety
korzenny napisał(a):Już teraz moge zapowiedzieć wstępnie, że są plany zrobienia większej strzelanki na Radiówku za tydzień w niedzielę...
Powrót do Gry otwarte - Niedziela
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości