Moderator: Pi White
Anekr napisał(a):Dzisiaj eLka pokazała co potrafi i już się zwie "potworek". Dlaczego Wy jej nie lubicie? Jest przecież taka wspaniała :))))
kenross napisał(a):Wielkie dzięki dla Sake za niecodzienną akcję zajścia przeciwnika od tyłu i wybicia chyba z 15 wrogów atakujących ambasadę.
Dalej napisał(a):16-17? Sake?
To jeszcze ludzie dojechali?
Schwarz napisał(a):Ja myślę, że nas tam było minimum 400 ze wsparciem lotniczym i artylerią :D Nie zapomnij dodać że Sake zrobił to jedną kulką z pistoletu. :P
kenross napisał(a):Co do jednej kulki z pistoletu Sake to jednak troszkę mu pomogłem i razem wystrzeliliśmy dwie kulki ;P
Jachos napisał(a):Nas było 300
Anekr napisał(a):
Dzisiaj eLka pokazała co potrafi i już się zwie "potworek". Dlaczego Wy jej nie lubicie? Jest przecież taka wspaniała :))))
Aha, później graliście jeszcze budynki?
kenross napisał(a): Wielkie dzięki dla Sake za niecodzienną akcję zajścia przeciwnika od tyłu i wybicia chyba z 15 wrogów atakujących ambasadę. Nas było tylko dwóch :) a jakie zdziwienie tych zabitych :) bezcenne :) (dodam tylko że to wszystko działo się w biegu)
Anekr napisał(a):Dokładnie ta. Nie chcieliśmy mówić, ale wywołaliśmy deszcz, by mieć trochę czasu :P
Skreczi napisał(a): (...) Szczególnie szturm na barykadę około 15 :D :P Nieźle się Firek i Tomek bronili :D
hermano napisał(a):Dziękówka Firek za zapełnienie maga :) Trochę tych kulek potem Ci oddałem :P Trzeba było łapać w locie :P I jeszcze za AUG-a jak się broniliśmy :)
W końcu zostałem sam i aż mi się Scarface wkręcił, co można było słyszeć xD hahahaha xD No cóż adrenalina wygrała :))) "say hello to my little friend..." hahaaa :)
Goorock napisał(a):Piętnastu? Chyba przynajmniej ze dwudziestu.))) Wszystkich Europejczyków dzisiaj było 14-stu. Zaskoczenie było, gratuluję.
kenross napisał(a):Goorock napisał(a):Piętnastu? Chyba przynajmniej ze dwudziestu.))) Wszystkich Europejczyków dzisiaj było 14-stu. Zaskoczenie było, gratuluję.
Napisałem że "chyba z 15"... To było dużo za duże zaokrąglenie...
Jak Schwarz napisał "strach ma wielkie oczy" :) i dodał że było was 7. Więc wszystko jasne.
Firek napisał(a):A na koniec AT wparowali i "MORDA, GLEBA!"... ;)
Schwarz napisał(a):Gratuluję bohaterom zdjęć trigger discipline. "Keep it up boys!" - Your local optician. 50% discount on porcelain eyeballs.
hermano napisał(a):bez batek i czerwonych szmat :)
Firek napisał(a):hermano napisał(a):bez batek i czerwonych szmat :)
Operation Meat Shield? :P
Schwarz napisał(a):Gratuluję bohaterom zdjęć trigger discipline. "Keep it up boys!" - Your local optician. 50% discount on porcelain eyeballs.
Powrót do Gry otwarte - Niedziela
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości