Moderator: Pi White
Duch napisał(a):Może jakieś CQB na N2 strona policyjnych budynków
Janek.M napisał(a):... Będę z kolegą. Mam pytanie, czy ktoś mógłby pożyczyć mu replikę?
Schwarz napisał(a):Kupujcie zawczasu jakieś mikstury na komary, bo to co sie dzieje to masakra....
Moris napisał(a):Duch napisał(a):Może jakieś CQB na N2 strona policyjnych budynków
a może tam gdzie wskaże ankieta?
Dalej napisał(a):Będę miał nadmiar OFFów więc się podzielę.
Revelka napisał(a):Daleju, nie będziesz się musiał dzielić , bo komary będą atakować najsłabsze jednostki.
Z tego co wiem, po wypadku Twoja sprawność fizyvczna nie powróciła w 100 % :)
pablito napisał(a):Moja giwera wyzionęła ducha, a nowa może dopiero przyszły tydzień...więc odpadam.
pablito napisał(a):
Salon ASG na Ursynowie koło reala wypożycza repliki.
GRZYBU napisał(a):pablito napisał(a):Moja giwera wyzionęła ducha, a nowa może dopiero przyszły tydzień...więc odpadam.pablito napisał(a):
Salon ASG na Ursynowie koło reala wypożycza repliki.
no i do boju...to nie wymówka ;-p
Fenrir napisał(a):Czemu wszyscy tak lubią MK - najbardziej kijowy teren na strzelanki (oprócz SD) jaki istnieje na wschód od Rio Grande ? :-)
Schwarz napisał(a):Bo to jedyna miejscówka, gdzie można za free postrzelać do quadów! :P
A tak na serio... tam fajnie jest, tylko bardzo mnie dziwi, dlaczego nigdy nie przesuneliśmy się na żwirownię. To dystans mniejszy niż na MŁ z parkingu pod bunkier... Tam jest bardzo... trójwymiarowo (dla młodzieży mam na myśli 3D :P)
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości