Moderator: Pi White
Paweł napisał(a):Chętny. Ale prawdopodobnie jeżeli coś z tego będzie to i tak będzie mało osób. Dla mnie to oznacza że będę miał większe problemy z dotarciem - mniej kierowców chętnych do podwózki.
Jeżeli ktoś się zdecyduje na podwiezienie mnie i da znać, to będę.
Schwarz napisał(a):A nie miało być tak, że na tą sobotę decyduje jeszcze ankieta z warriora? Jak na razie MK prowadzi a co do tzw. kupy jak to Tomcior określił to wystarczyło po ludzku napisać, że nie chcecie. Nikt sie przecież nie będzie upierać przy imprezie, która skazana jest na porachę. W wątku na warriorze wstawiłem info. Nie lepiej to to normalnie załatwić?
Yasiek napisał(a):Jak N2 to moze zajze na chwile, jakos teatrzyki kukielkowe mnie nie bawia... no chyba ze bedzie lac (nie kropic) to ja dziekuje.
Schwarz napisał(a):Moment, Tomcior, bo to jakieś wielkie nieporozumienie wychodzi powoli. Na sobotę klasycznie poszedł temat na warriorze, dałem na życzenie propozycję scenaria, kilka osób za, kilka przeciw i scenaria nie ma, to są fakty. Teraz na spokojnie ustalmy na czym stoimy: Po przejściu na WW2 już ta zasada o jednej sobotniej traci ważność? Poważnie pytam a nie żeby sie czepiać. Wiadomo że zawsze na początku są kłopoty więc to na spokojnie ustalmy. Jak rozwiązujemy tą sobotę? Wy na N2 + ankieta z wrr, czy wszyscy na N2, czy też wszyscy za ankietą?
Schwarz napisał(a):Dzięki za wyjaśnienie, teraz wszystko jest jasne. Zatem spotykamy się na N2. Co do prześcieradeł, to to był element scenariusza (na życzenie) a nie jakiś fetysz ;)
Goorock napisał(a):Szukam transportu dla dwóch osób.
Yasiek napisał(a):tez sie pojawie, jak na krotko to z aparatem, jak na dluzej to w przebraniu Partizan, ale bez dyni.
Tomcior napisał(a):Do jutra postaram się wrzucić lekki program zajęć z mapką.
Dalej napisał(a):Tomcior napisał(a):Do jutra postaram się wrzucić lekki program zajęć z mapką.
Yyyh, to znaczy że będzie Wysiłek Fizyczny!? :-(
Tomcior napisał(a):jak wrzucić mapę bez suwaków ?
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości