Moderator: Pi White
Schwarz napisał(a):Ptaszki ćwierkają, że na Okuniew macie jakiś grubszy pomysł
Gofer napisał(a):heheeno to może być i Okuniew
![]()
Gofer napisał(a):skoro wypada Okuniew .... może by tak .... mała kontynuacja rozgrywki ...![]()
HOLY WAR 2( święta wojna )
(...)
Schwarz napisał(a):A poprzednim razem byli medycy? Bo nie pamiętam...
WhiteKaszyn napisał(a):Owszem mam i będę je ze sobą mieć jak zawsze zresztą
loony90 napisał(a):standardowe pytanie, bedzie mozna sie zabrac z kims w sobote na okuniew?
MrocznyPopiskiwacz napisał(a):...przepraszam za pytanie nooba, ale na Okuniewie chyba nie strzelałem (lub nie pamiętam)...jaki tam teren jest i jakie warunki? raczej repliki "leśne" czy cqb ?...
MrocznyPopiskiwacz napisał(a):...przepraszam za pytanie nooba, ale na Okuniewie chyba nie strzelałem (lub nie pamiętam)...jaki tam teren jest i jakie warunki? raczej repliki "leśne" czy cqb ?...
balc3r napisał(a):loony90 napisał(a):standardowe pytanie, bedzie mozna sie zabrac z kims w sobote na okuniew?
Skąd Cię zabrać w razie czego ?
Będę leciał Wybrzeżem Gdyńskim od strony Gdańska, gdańskim, później przy stadionie narodowym bądź na upartego mogę polecieć przez Czerniakowską do Siekierek .
loony90 napisał(a):balc3r napisał(a):loony90 napisał(a):standardowe pytanie, bedzie mozna sie zabrac z kims w sobote na okuniew?
Skąd Cię zabrać w razie czego ?
Będę leciał Wybrzeżem Gdyńskim od strony Gdańska, gdańskim, później przy stadionie narodowym bądź na upartego mogę polecieć przez Czerniakowską do Siekierek .
Wystarczy zabrac mnie z powrotem do Warszawy po zabawie, w strone z Warszawy na Okuniew podrzuca mnie rodzice jeszcze, takze mam nadzieje ze znajde Cie na miejscu!
WhiteKaszyn napisał(a):Dzięki Panowie miło było w sumie . Panu we flecku polecam potrenować strzelanie z 5 metrów sięgać serią sztuka jest nie trafić ! I w sumie Twoje szczęście bo gdybyś mi ta seria wylądował na głowie jak twierdziłeś to nic miłego bym Ci nie powiedział !!!!!
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości