Moderator: Pi White
CASE napisał(a):Jak ma to jakoś pomóc, mogę zagłosować na Janówek :P
mackoff napisał(a):P.S. Shwarz to chyba szkot...? Może się obrazić za herbatnika...
mackoff napisał(a):Yasiu, nie wnikając zbytnio - chcieliśmy po prostu zrobić sobie megaprofesjonalneubersoldier szkolenie z CQB na N2, i nie chcieliśmy, żeby amatorzy typu Yasiek nam się pod nogami pałętali :P ...
CASE napisał(a):No ale jak można, mając pod bokiem drużynę irlandzką, wybrać drogę skąpego owłosionego rudzielca w spódnicy, to nie wiem.:P
CASE napisał(a):Revelka, z wielką i złośliwą przyjemnością oddaję swój głos w ankiecie :P
Yasiek napisał(a):Budziniak, HUBI72, Kreska, Marcin[PL], Marcus, michcior, Revelka, Ryuzok, Sake, SOBI, Swierzy, Tomcior, wichur, Yasiek
- jeśli oczywiście wygra JT:-)Adam, Alien, Anekr, budek1984, c4mper, CASE, darecki, Dziki Romo, emce, Fala, Fenris, Firek, GRZYBU,
LECHU napisał(a):Habib dołączaj do zwycięzców ankiety - JANÓWEK TWIERDZA !!!
LECHU napisał(a):Miejsca mam sporo, ale z wołomina do janówka przez ursynów nie po drodze.
habib napisał(a):Nie poddaję się nawet sms'owym groźbom :)
Schwarz napisał(a):Jeżeli pojawią sie wszyscy, którzy głosowali to będzie nas całkiem sporo. Ładna frekwencja.
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości