Moderator: Pi White
Endriu napisał(a):(...) i mamy nie zwozić lodówek i mebli do lasu^^
Endriu napisał(a):Dzięki za wymianę kompozytu.
do następnego.
P.S. na przyszłość pamiętajcie! samochody mają latać i mamy nie zwozić lodówek i mebli do lasu^^
kulfon napisał(a):Endriu napisał(a):Dzięki za wymianę kompozytu.
do następnego.
P.S. na przyszłość pamiętajcie! samochody mają latać i mamy nie zwozić lodówek i mebli do lasu^^
Ale mają kilka fotek samochodów, które walną w raport o zaśmiecaniu - premia będzie. Gorzej, jak ktoś po przeczytaniu takich wypocin postanowi coś z tym zrobić...
Ogólnie, dzięki za strzelankę. Jak dla mnie była pod tytułem "dlaczego zaparowane okulary w googlach to żarcie kompozytu przez 9%% czasu gry", ale niemniej czasami spust dało się dojrzeć :)
Łasic napisał(a):Fajnie było, dzięki wszystkim za udaną grę!
Ja czegoś nie wiem, zmyliśmy się po 13.20 po ataku RŚ na ambasadzie. Jakaś straż nawiedziła to miejsce, kiedy? Jakieś fotki robili, reprymenda ustna czy co?
Schwarz napisał(a):A to o to chodziło z tymi spacerowiczami. Robiły nam zdjęcie komórką, ale jak już wyjeżdżaliśmy. Nie awanturowaliście się z nimi mam nadzieję? Z lokalsami lepiej żyć w zgodzie. Dzisiaj pod względem śmieciowym było na 5+, bo specjalnie patrzyłem czy po nas na respie butelki nie zostały i było czyściutko.
pzdr
Endriu napisał(a):Jakieś dwie panie nam porobiły fotki rejestracji i mówiły że są z Urzędu Miasta (...)
Maciuś napisał(a):Endriu napisał(a):Jakieś dwie panie nam porobiły fotki rejestracji i mówiły że są z Urzędu Miasta (...)
Luzik panowie. Znam ten Urząd i co sie we wsi dzieje. Dopóki burmistrz nie weźmie w łape by kolejnego Holidaya posatwić, to tym terenem pies z kulawą noga sie nie zainetersuje. Niestety śmiecie przeszkadzają tylko mieszkańcom, miasto ma to gdzieś.
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości