Moderator: Pi White
Schwarz napisał(a):W pytkę było.
Trochę ogłuchłem w ambasadzie. Czy uesy przeczytały notki na planach o które tak zaciekle walczyli? :D
Nasz czołg był lepszy od waszego :P
Dzięki wszystkim i każdemu z osobna.
P.S.
Gdzie do cholery mieliście prześcieradła??!!
:P
Tomcior napisał(a):
Wasz czołg!!! To miał być prezent dla Teściowej!!! Oddajcie mi mojego Warkota!!!
Prześcieradła poszły na bandaże w naszym respie;)
wichur napisał(a):[ot]
Jestem Warszawiakiem od kilku pokoleń, ale skakanie po neo uważam za spory brak wychowania :P Powinniśmy się raczej cieszyć, że nie musimy wszyscy do Krakowa jeździć :D [Tak to jest zaczepka ;)]
[/ot]
habib napisał(a):Dalej, ta "zdemolowana" wiata to ta przy warriorówce ?
słyszałem, że Ty miałeś zrobić. Serio.Dalej napisał(a):Gorock: Czy zrobiono zdjęcie Mr.UberTermosa?
major napisał(a):zdjęcia jak zwykle super,wielki szacun--poprostu rewelacja,dzięki.
Victor napisał(a):Ja jestem góralem od kilku pokoleń, w Otwocku moja rodzina mieszka, od dwóch (zabrała się z wa-wy przed wojną, bo jak twierdził dziadek - strasznie śmierdziało). Mój dziadek był tatarem z Jońca, zwykłym kapuściarzem. Mieszkanko w Otwocku mam bo wujek sprzedał jedno na Mokotowie. Ale znam kilku neo, i boki zrywam, bo Otwock, Piaseczno i Prószków traktują jak Nyorkersi New Jersey. Stąd będę nabijał się z premedytacją i dużą satysfakcją. Zresztą ludziom z obwarzanka brakuje dobrych manier, to fakt.
.:Marcin:. napisał(a):Również przyłączam się do podziękowań za wspólną wymianę kompozytu.
Zastanawiam się tylko czy słusznie został odwrócony sposób respowania. To znaczy, czy obrona nie powinna mieć trudniejszego respowania, pomimo nieznacznie mniejszej liczebności. Jednak zdecydowanie łatwiej prowadzi się statyczną obronę niż dynamiczny atak.
wiewiur napisał(a):Tomcior dziękował już w imieniu teamu, a za ze swojej strony chciałbym podziękować wszystkim fotografom - FOTY SUPER :D WIELKIE DZIĘKI !!!
Ari napisał(a):.. zasygnalizowalem to reszcie ze dostal on (bylem trupem i czekalem na ochlodzenie sie sytuacji bo bylem na srodku pola walki)D
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości