Moderator: Pi White
Gofer napisał(a):a niech tam ... MK2
Schwarz napisał(a):Proponuję zabrać dwie flagi, taśmę kolorową i nie bawić się w scenariusze.
Mieliśmy je przez ostatnie tygodnie i super.Osobiście chętnie bym teraz zagrał kilka prostszych gier, tak żeby strony pozmieniać, zagrać do wybicia, etc...
Narzućmy grze trochę tempa
TaltosPoland napisał(a):uprzedzając pytania mam wolne 3 miejsca* w samochodzie więc szukających okazji zapraszam. startuję z ursynowa ale w granicach rozsądku jestem w stanie podjechać
* zostały 2 miejsca
WhiteKaszyn napisał(a):Kiedyś istniały odpowiednie procedury w sytuacji gdy ktoś specjalnie rozwalał sobotnie imprezy ( dzielił je etc) zwłaszcza jeśli robiła to osoba która najczęściej starała się udowadniać jak dużo dla WW2 robi................................Być może to ci młodzi nie związani z WW2 którym nie dajemy szans.................lub Ci pełni pomysłów ci z siłą i pasją szkoda że swą energie kierują na destrukcję a nie budowę !!!!!! Jak by jednak tego nie nazwać czy się wam to koledzy podoba czy nie WW2 raczej to przetrwa z wami czy też bez was !!!!!!
LEVRO napisał(a):Nie było moim zamiarem rozbijać sobotniego spotkania i w tym celu nie zamieściłem informacji na WW
Schwarz napisał(a):Dobra, ja proponuje rozważania egzystencjalne przenieść gdzie indziej. Wystarczy tutaj.
Skupmy się na sobocie. Ile nas będzie, tyle będzie.
Kowallos napisał(a):Standardowe pytanie,
Zabierze mnie ktoś z okolic Ursynowa?
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości