Moderator: Pi White
Schwarz napisał(a):Załóż normalny profil.
Dalej napisał(a):Na tym forum twój awatar musi przedstawiać w rozpoznawalny sposób twoją twarz.
Służy to pomocy w identyfikacji na strzelankach.
Awatary nie spełniające tej zasady będą kasowane bez uprzedzenia.
Jeśli nie chcesz pokazywać swojej twarzy, możesz nie wgrywać żadnego awatara.
Jeśli twój awatar został usunięty, znaczy że moderator lub administrator uznał że jest be.
Albo miał zły dzień. Albo się nudził. Albo się schlał. Admin też człowiek, podłą pracę ma, odreagować czasem musi
Wtenczas, nie turbuj się ni pośladów swych nie spinaj, jeno nowy awatar wstaw że w konto swe.
WhiteKaszyn napisał(a):Sevi MŁ jest zdecydowanie jednym ze słabszych miejsc z których korzystamy ale co zrobić skoro lud tak chce
Schwarz napisał(a):Oby nie za daleko, bo staruchom nogi odpadnąCały czas mam w pamięci ostatnie stumilowe marsze na Złocie Saddama.
WhiteKaszyn napisał(a):No nie wiem jak Ty wpadłeś na pomysł z ochroną VIPa, chyba coś Ci się nie doczytało
WhiteKaszyn napisał(a):widać inaczej rozumiemy ochronę VIPa..........................
Mojito napisał(a):WhiteKaszyn napisał(a):widać inaczej rozumiemy ochronę VIPa..........................
Raczej na pewnoDla mnie to po prostu ochrona kogoś ale to inna sprawa. W każdym bądź razie chroń górnika.
WhiteKaszyn napisał(a):Super pomysł Klepczar wydrukuje i potniesz?
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości