Moderator: Pi White
Pi White napisał(a):Nowe Białobrzegi to teren podobny do Cyganki, większe bunkry teren pofałdowany a pojemność niczym MŁ
Pi White napisał(a):Umawiamy się o 9:30 na stacji shell w Bialobrzegach, tej przy rondzie i o 10:00 ruszamy na miejsce, sam byłem tam raz i namiarów nie pamiętam ale drogę znam
Mamut napisał(a):Ja bym z Białobrzegami się wstrzymał. Jak będzie wiadomo gdzie jest parking i sama miejscówka to wtedy się zrobi tam akcję. Jak ktoś się spóźni na spotkanie na Shellu to ręka w nocniku.
skiba777 napisał(a):Mamut napisał(a):Ja bym z Białobrzegami się wstrzymał. Jak będzie wiadomo gdzie jest parking i sama miejscówka to wtedy się zrobi tam akcję. Jak ktoś się spóźni na spotkanie na Shellu to ręka w nocniku.
To może się niektórzy w końcu nauczą, że strzelanka na 10:00 nie zaczyna się o 11:00.
skiba777 napisał(a):Mamut napisał(a):Ja bym z Białobrzegami się wstrzymał. Jak będzie wiadomo gdzie jest parking i sama miejscówka to wtedy się zrobi tam akcję. Jak ktoś się spóźni na spotkanie na Shellu to ręka w nocniku.
To może się niektórzy w końcu nauczą, że strzelanka na 10:00 nie zaczyna się o 11:00.
Trela napisał(a):Hej, dlaczego nie mogę głosować w ankiecie? Chciałbym oddać głos na MŁ.
blinko_swir napisał(a):czyli rozumiem że skoro jest już mapka to widzimy się już na miejscu, czy nadal aktualne o 9:30 na shell?
qsher napisał(a):Hmm jak czytam te komentarze ze za deleko, ze nie wiemy gdzie parking itp. to tak sobie mysle moze ktos ogranie miejscowke do CQB gdzies na Marszałkowskiej, albo jebanke w Lazienkach Krolewskich. Bedzie blisko i zajebiscie! Pozdro 800!
Trela napisał(a):Godzina jazdy od centrum wwa! Wincyj, dalej!
Waryag napisał(a):I didn't understand finally how to get to this field tomorrow
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości