Robię ze znajomym CQB na FC tyle że o 15 zasady właściwie warriorowe (350fps semi). Więc jak by po tej ktoś chciał jeszcze postrzelać to zapraszam wpisać się na listę na qrdelkach.
Nelson to nie biuro ogłoszeń ale info i ankieta dot. strzelanki w ramach zasad WW więc albo dołączysz z ekipą albo dobrej zabawy, życzymy .... (nie ogarniam już tego świata) ...
hej ekipa sobotnia - taki szybki "sen zimowy" czy o co chodzi ? ? ?
Na ostatniej strzelane straciłem silnik w śwince i się robi, do tego czasu zmieniłem front na domowy . Piątek zaczyna się spotkanie przy paru butelkach , niedyspozycja sobotnia oczywista , w sobotę pojawia się następne spotkanie z ANDRZEJKAMI w tle ,a niedzielna kuracja powrotu do rzeczywistości jest mało prawdopodobna . No jak tu żyć ..... bez leśnej jebanki ..... no jak .
Sorki, zaczął się po prostu sezon zimowy i się teraz zbiera ludzi gdzie się da. A zrobiłem to z myślą aby strzelanki ze sobą nie kolidowały. Z reguły strzelanki WW trwają do 12/13 A qrdelkowa jest o 15 i jak znam qrdeli będzie z poślizgiem (a że się ściemnia to już bardziej taka nocna:P ).