Moderator: Pi White
Marcus napisał(a):Pojawie się wraz trzema ludźmi. Głos na N1. Byłem tam tydzień temu i teren jest naprawdę super, polecam.
Fenrir napisał(a):N1 - rewelacyjne warunki w ubiegłym tygodniu, a że tłumów raczej nie ma zdecydowanie najlepsze miejsce
Fala napisał(a):koledzy mnie namówili jadę na MK
Chodzi o tych co głosowali. Wiadomo, że masa ludzi była na Combat Alercie.Tadeusz napisał(a):wszyscy byli na RedAlercie, więc nie lamentujcie
No to moim zdaniem lepiej w ogóle nie głosować, taki też jest (również IMO) wydźwięk dyskusji w temacie o zasadach ankiety. Jeżeli dopuszczamy "nie jadę, bo nie wygrała moja opcja" to ankiety tak trochę przestają mieć sens. Jeszcze rok temu można było zsumować wszystkich głosujących w ankiecie, dodać jeszcze parę dusz i mniej więcej wychodziło ile osób się pojawi. Nie mam pomysłu co zrobić, żeby do tego wrócić... Może potrzebna jest kolejna zmiana nazwy forum? ;PTadeusz napisał(a):a jak się zagłosuje a wygra niechciana/nielubiana miejscówka to można zostać przecież w domu
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości