Jestem z bratem właścicielem domu jednorodzinnego, dwupiętrowego pod Warszawą o pow. 280m2 w stanie surowym, jednocześnie lubię ASG.
Budynek znajduje się na działce pow 1100m2, jest w stanie surowym wiec nie ma obaw o zniszczenie czegoś. Budynek posiada prąd, zasłonięte wszelkie okna deskami. oraz porządek ! czyli brak walających się materiałów budowlanych,szkła, śrub, gwoździ i innych rzeczy które mogły by zagrażać zdrowiu.
Interesuje mnie rozgrywanie szybkich 5-10 minut scenariuszy( odbijanie zakładnika, przechwycenie dokumentów, itd) gdzie 2 drużyny 3-4 osobowe starały by się uzyskiwać najlepsze czasy podczas kilku godzin zabawy, po czym można było by wyłonić najlepszy team by ten mógł się pochwalić wnukom o osiągnięciach młodości ;] (może ewentualny sponsor mały w przyszłości ufundował by nagrodę gdyby pomysł wypalił)
Na miejscu pod zadaszeniem sporego garażu była by możliwość przebrania się, podładowania baterii,sprawdzenia ilość FPS na chronometrze, sprawdzenia okularów, może jakiś pchli targ a może jakiś mały serwis by ktoś zorganizował. Myślę nad tym by odbywało się to cyklicznie. W ofercie był by jakiś grill i herbata/napoje dla spragnionych które wliczały by się w cenę wejściówki (powiedzmy ok 10 zł) Był by również na miejscu ratownik medyczny ze sprzętem (brat) jeśli zaszła by taka potrzeba. Zorganizowana była by również konsola(ps2 tylko niestety

Do miejscówki można dojechać komunikacją miejską i potem z bucika 1100m przejść więc tragedii nie ma

Oczywiście moja wybiegająca wyobraźnia podsuwa pomysły o zainstalowaniu kamer w obiekcie by pozostałe teamy mogły śledzić poczynania taktyczne innych teamów ale to już gdy po społeczność wyrazi chęć taką miejscówka i imprezą i będziemy mieli za sobą kilka imprez które będą dla nas sukcesem organizacyjnym

Mam pytanie czy było by zainteresowanie na tego typu obiekt.