Grey napisał(a):Mam wielką chęć zrobić coś takiego w naszych realiach...
Xasistis napisał(a):Nie irytuje was, że goście często chodzą bez okularów?
Dziwne też, że nie sugerują się pozycjami UAV latających chyba ze 100 metrów nad nimi.. :)
Uwielbiam cytować sam siebie :D , dlatego nie mogąc się oprzeć:Dalej napisał(a):Oni faktycznie do siebie strzelali w tej części? Patrzyłem na wyrywki.
Simmunition i tylko okulary, to mogło by się niewesoło skończyć.
Ale fakt faktem, "żołnierz strzela, Pan Bóg kule nosi", nie znaczy że uchroni to od przypadkowego postrzału w gardło tym bardziej, rozpatrując akcję na statku, że w stresie goście nie przykładają się zbytnio do celowania.Xasistis napisał(a):W serialu panowie mają prikaz strzelać w tors.
Wiem, do czego dążyć. I czekam na II sezon, może będzie na nieco większą skalę (2-4 osobowy team SF)
nomak napisał(a):Btw zauważyliście że Will praktycznie cały czas chodzi z bronią na safe? Przełącza selektor tylko przed walką a po skończonej wymianie strzałów znów wrzuca safe.
nomak napisał(a):Btw zauważyliście że Will praktycznie cały czas chodzi z bronią na safe? Przełącza selektor tylko przed walką a po skończonej wymianie strzałów znów wrzuca safe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości