Moderator: Wokash
Katana napisał(a):BAny, bany, bany
TO co powiecie na to: Druzyna FAb1 i FAb2 2 wraz z drużyna X atakują sztab niemców. w początkowej fazie szturmu. Nagle wyłania się grupa niemców w czerwonych szmatach i ktos (chyba goorock) drze się przez megafon: dajcie nam spokojnie przejść itd. Wg regulaminu trup ma jak najkrótszą drogą spierd... sprzed luf i z pola gry. A oni sobie spacerkiem kroczyli koło bunkrów. Więc my w konsternacji podnieśliśmy się, aby wyrazić swoją dezaprobatę dla zatrzymywania naszego szturmu z tego powodu. I nagle słyszymy: koniec przerwy i w nasząstronę radośnie lecą dziesiątki bb's. Kilku od nas zeszło na respa. To jest fair?
moron napisał(a):Dziwi mnie tylko fakt, że mało kto powie że jest z warriora... Prawdę mówiąc to nie pamiętam żeby ktoś na naszej strzelance miał odwagę się przyznać że jest z warriora :D troche dzwine bo my oporow do przyznania sie skad jestesmy nie mamy...
Cezar napisał(a):A ja czytając to wszystko mam ochotę chodzić pijany bez gogli i strzelać do ludzi metalizowanymi kulkami, by dostać dożywotniego bana na wszelki wypadek gdybym coś mnie pod korciło przyjechać na jakąkolwiek strzelankę. Dawno takiej ilości szamba nie wiedziałem do tego w co najmniej trzech tematach. Ludzie ogarnijcie się.
Swierzy napisał(a):Cezar napisał(a):A ja czytając to wszystko mam ochotę chodzić pijany bez gogli i strzelać do ludzi metalizowanymi kulkami, by dostać dożywotniego bana na wszelki wypadek gdybym coś mnie pod korciło przyjechać na jakąkolwiek strzelankę. Dawno takiej ilości szamba nie wiedziałem do tego w co najmniej trzech tematach. Ludzie ogarnijcie się.
Dorzuc do tego jeszcze noszenie czerwonej koszulki. Spokojnie, masz duzo kolegow. Razem zakrzyczymy wszystkich, zrobimy troche manipulacji, propagandy i ban napewno Cie nie spotka.
Cezar napisał(a):A ja czytając to wszystko mam ochotę chodzić pijany bez gogli i strzelać do ludzi metalizowanymi kulkami, by dostać dożywotniego bana na wszelki wypadek gdybym coś mnie pod korciło przyjechać na jakąkolwiek strzelankę.
Cezar napisał(a):Dawno takiej ilości szamba nie wiedziałem do tego w co najmniej trzech tematach. Ludzie ogarnijcie się.
CASE napisał(a):A jak KK będzie też na milsimach obowiązywał?
Schwarz napisał(a):
Oto właśnie magia w najczystszym wydaniu, nie pamiętam żebyś Ty tam był więc z jakiej okazji Ty sie wypowiadasz?
Co do Sobiego sprawa prosta. Tego dnia byłem jednym z orgów na JT. Jak przed prawie każdą jebanką przypominałem o używaniu szmat i zachowaniu trupów, każdy szmatkę pokazywał i machał, Ci co nie mieli dostali, jest nawe zdjęcie to dokumentujące. Po scenariuszu graliśmy jebankę, zdobywanie bunkra. Atakujemy przez wał pod słońce, gówno widać - wychylam się widząc kawałek dachu po czym słyszę "schwarz dostałeś!" Myśle cholera nie poczułem i już miałem schodzić gdyby mnie nie tkneło. To Sobi celuje z dachu z czerwoną szmatą i sie drze. I to nie tylko ja miałem z nim podobny kłopot. Gówno mnie obchodzi jak ktoś jest dowcipny, dopóki nie rozpierdala gry. Wszyscy mogą przestrzegać reguł tylko egzemplarze mają z tym kłopoty. Po jebance musiałem się zająć czymś innym i w domu widząc zdjęcia cała sytuacja mi sie przypomniała. Sobi miał szanse na forum sie obronić, wystarczy wątek przeczytać. Żeby sprawę załatwić na wesoło wstawiłem zabawnego gifa, gdzie Sobi raczył być mało uprzejmy na priv, w sensie "kozaczył". DOŚĆ! Jak ktoś wali w chuja na jebance, potem sie wykręca a potem jeszcze na privie sie ciska to to jest niedopuszczalne. To ja zainicjowałem bana dla Sobiego i uważam że jest słuszny. Właśnie takie lekkie podejście do zasad z trupami rodzi najwięcej kwasów, więcej niż termoszenie.
Dalej nie zrobił tego subtelnie, ale to zrobił. Łatwo rżnąć świętoszka a potem marudzić jak to sie kiepsko gra. Ktoś musi ręce sobie pobrudzić.
Budziniak napisał(a):Nie można przyznać bana Shwarz-owi za coś czego niema w regulaminie. Ciekawy jestem jak Shwarz skomentuje post Pontona
Swierzy napisał(a):CASE napisał(a):A jak KK będzie też na milsimach obowiązywał?
MS to jak dla mnie inna gadka, tam sie to zalatwi w inny sposob.
Na Was zawsze mozna liczyc jesli chodzi o wylewanie szamba tak wiec czekam do marca/kwietnia ;)
Swierzy napisał(a):(...)
- uczciwosc czy tez nie osoby trzeciej to temat na inna gadke .Zacznij prosze oddzielny temat. Tutaj gadamy o bananach.
Czikita
Wokash napisał(a):ludzie z naszego kręgu cywilizacyjnego nie sądzą własnych spraw
Wokash napisał(a):Więcej nie powiem bo pewnie bana dostanę...
Dalej napisał(a):No więc najlepszą receptą na to jest bym przestał w jakikolwiek sposób angażować się w problemy trapiące otwarte jebanki, niech sobie ludzie sami radzą.
Kiedyś weekendowe gry były nieodłączną częścią Warriora, teraz na szczęście już nie są, w każdym razie nie w takim stopniu jak kiedyś, więc mogę pozwolić sobie na ich olewanie.
Mazur napisał(a):Jak mozna dać bana na imprezy ww2 za przewinienia które miały miejsce na wiele miesięcy przed powstaniem forum ww2?
Skoro jak twierdzi Dalej to nie były wycieczki osobiste.
Trzeba było to zostawić komuś innemu...
Powrót do Organizacja i Regulamin gier na Mazowszu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość