Moderatorzy: Tato, Sushi, Echelon4, kałasz
kałasz napisał(a): (np. czemu wszyscy chcą mordować Al-Tatę?),
Tato napisał(a):Zapraszamy do wrzucania różności z gry na Wiki: opisy stron, skany dokumentów, zdjęcia leniwców...
Tato napisał(a):Taaa, Wiki nie jest bardzo "user friendly". Ale może to powoduje, że nie ma zby dużo badziewia na Wikipedii bo słabe umysłowo trolle nie sa w stanie przebrnąc przez nieprzyjazny interfejs.
Wódz Wielki Buc napisał(a):Tak, moje też się pojawiło, tylko, że nie tam gdzie chciałem. Jestem zbyt tempy na wikipedię 0_o
Mamut napisał(a):Wódz Wielki Buc napisał(a):Tak, moje też się pojawiło, tylko, że nie tam gdzie chciałem. Jestem zbyt tempy na wikipedię 0_o
...tępy.
Zapraszamy do klasztoru na nauki ze słowa pisanego.
heavenly napisał(a):Wyedytować jego opis, podejrzeć jakich kodów użyto, wstawić u siebie.
Wódz Wielki Buc napisał(a):Mamut napisał(a):Wódz Wielki Buc napisał(a):Tak, moje też się pojawiło, tylko, że nie tam gdzie chciałem. Jestem zbyt tempy na wikipedię 0_o
...tępy.
Zapraszamy do klasztoru na nauki ze słowa pisanego.
0_o Widzę, że udany przebłysk zakonnej yntelygencji...
Btw. jak zrobić taką kartę postaci jak ma tato?
Sushi napisał(a):gnębił? GNĘBIŁ?!
Trzeba było widzieć tych typków którzy wręcz podkładali mi się pod szpicrutkę i domagali się razów![]()
Samce są zaiste dziwnymi stworzeniami...
Ksieciu napisał(a):a tam od razu podkładali.przy rejestracji obiecano mi karę za spóźnienie a potem przez całą grę czekałem próżno na egzekucje wyroku.
Sushi napisał(a):będzie parę strzelanek historycznych, chętni niech dadzą znak to zabiorę szpicrutkę
Sushi napisał(a): (z resztą nie "obiecano" a "grożono". Choć widzę że jak w tym dowcipie, klaps nie jest tu najlepszym rozwiązaniem ^_^' )
:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości